Minder schotels, meer keuze

Bewoners willen kunnen kiezen. Zeker als het gaat om diensten waar ze veel waarde aan hechten. Televisie, Radio, Internet en Telefonie worden elke dag intensief gebruikt. En al helemaal nu het medialandschap, met de komst van glasvezel, ADSL en satelliet, sterk in ontwikkeling is. Woningcorporaties en VVE’s kunnen dan ook twee vliegen in een klap slaan met GSO!

GSO is meer keuze met minder schotels

Met GSO is het niet langer nodig om ontsierende schotelantennes te plaatsen. Een centrale schotel installatie op het dak is genoeg om het hele complex te voorzien van radio en televisie van over de hele wereld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer woningcorporaties en verenigingen van eigenaren tot gemeenschappelijke satellietontvangst overgaan. Zeker bij nieuwbouw en renovatie is het economisch rendabel om flatgebouwen en appartementengebouwen van gemeenschappelijke satellietontvangst te voorzien.

GSO is de enige volwaardige oplossing

Bij een GSO-opstelling worden er schotels op het dak van het pand geplaatst die gericht zijn op alle satellietaanbieders van Europa, Noord-Afrika en de Arabische landen. Hierdoor kan het complete aanbod van zenders uit deze landen doorgegeven worden aan de bewoners van het pand. Bewoners ontvangen hierdoor gratis hun favoriete zenders net als bij een eigen geplaatste schotel op het balkon. De corporatie kan die individuele schotel dan verbieden, want er wordt een volwaardig alternatief geboden. Anders dan bij andere infrastructuren zijn bij GSO alle uitzendrechten afgedekt en kan dus het complete aanbod doorgegeven worden.