Altijd en Overal Astra satelliettelevisie

Altijd en Overal Astra satelliettelevisie

Voor het RTL-4 tv-programma Campinglife reis ik een paar maanden per jaar door Europa. Ik bezoek geweldige plekken en overal waar ik kom kan ik dankzij onze Astra satellietschotel de Nederlandse tv-zenders zien. Tijdens de opnames van Campinglife merk ik dat praktisch alle kampeerders een satellietschotel hebben. Van een schoteltje op een statief voor de caravan tot een volautomatische systeem op het dak van een camper. En dat zijn niet alleen Nederlanders, maar ook kampeerders uit andere landen maken gebruik van een satellietschotel. Dit komt door het gigantische aanbod van nationale en internationale tv-zenders, die in heel Europa te ontvangen zijn.

Uiteindelijk heb ik door mijn satellietschotel ervaringen in het buitenland, thuis ook gekozen voor televisie via Astra. Ik vind het supergaaf om thuis verschillende internationale zenders te kunnen zien die via de kabel of glasvezel niet te ontvangen zijn.
Astra brengt de wereld bij je thuis op de buis, kijk maar op onastra.nl

Veel kijkplezier!
Sander Janson